У Львові відкрився третій магазин мережі SPAR
У Львові відкрився третій магазин мережі SPAR
2019-04-10

У Львові відкрився третій магазин мережі SPAR за адресою, вул. Кульпарківська, 64а. (ЖК «Парус Park»)

У новому торговому закладі площею 524 м. кВ. працюють: кулінарний, м’ясний та рибний цехи, щоб запропонувати свіжі та якісні продукти для всієї сім’ї на кожен день. Власна пекарня щодня випікає запашні хліб та здобу власного виробництва, щоб ви могли посмакувати щоранку свіжим хрустким круасаном, мафіном чи багетом. А у відділі Food-to-Go Ви зможете обрати швидкий перекус на будь-який смак: фірмові хот-доги, італійські паніні та піца. А також, гаряча запашна кава, яку можна випити на місці чи взяти з собою. Крім того, у магазині працюює фреш відділ зі свіжими овочами і фруктами. Для зручності покупців працюють 4 каси та 3 експрес-каси.

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 12 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу.

В Україні мережа розвивається в 4 торгових форматах: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети більше 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців - це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.