SPAR Україна вболіває за спортивні досягнення України
SPAR Україна вболіває за спортивні досягнення України
2018-07-09

18 – 21 липня на луцькому стадіоні “Авангард” проходитиме Чемпіонат України з легкої атлетики, який активно підтримує SPAR Україна. Це головний легкоатлетичний старт в Україні у 2018 році та відбіркові змагання на чемпіонат Європи з легкої атлетики, який відбудеться у серпні в Берліні. До Луцька прибули понад півтисячі спортсменів з усіх областей України, зокрема чемпіони і призери світових та європейських чемпіонатів.

            Урочисте відкриття змагань заплановане на 16.00 середи, 18 липня.

            Особливо цікавими мають стати події за участі волинських спортсменів. Наша область може бути представлена на чемпіонаті Європи понад десятьма спортсменами. На чемпіонаті у Луцьку підтвердити це право мають Данило Даниленко (400 м з бар’єрами), Ірина Климець (метання молота), Євген Гуцол (800 м) та Олександра Шафар (10 000 м).

            Окрім чемпіонату, традиційно відбудуться розіграші лотереї серед вболівальників, біля стадіону “Авангард” облаштують майданчик для дитячої легкої атлетики, а в межах програми чемпіонату пройдуть два забіги за участі українських військових, поранених у боях на східному фронті — на 400 та 1500 м. Новинкою стане так звана віртуальна легка атлетика — усі охочі безкоштовно зможуть пробігтися віртуальною стометрівкою у спеціальних VR-окулярах.